BejelentésKeresztény üzenetű filmek honlapja
ONLINE filmek

MENÜ
keresztény üzenetű filmek

 

Kedves Látogatóm!


Szeretettel köszöntelek a keresztény üzenetű filmek honlapján. Bárhonnan jöttél is, honlapom nyitva áll Előtted. Az a fontos, hogy most itt vagy.

Azzal az elképzeléssel jött létre ez a weblap, hogy filmeken keresztül szemléltesse velünk életünket, meglátassa a bennünk rejtőző rosszat és felszínre hozza a jót.

Mindnyájan hibázunk és bűnök sokasága halmozza el életünket. A Bibliában meg van írva, hogy a bűn zsoldja a halál. Egyszer majd  találkozunk Teremtőnkkel, akinek számot kell adnunk életünkről, és annak alapján kerülünk a mennybe, vagy a pokolba. De van egy jó hír; ha megbánjuk bűneinket és megtérünk azokból; Jézust, Isten fiát behívjuk életünkbe akkor az Ő kegyelme megvált a haláltól és általa megnyílik előttünk a menny kapuja. A döntés rajtunk áll, de ez a lehetőség csak a földi életünk során érhető el.

Én már meghoztam ezt a döntést és Isten gyermeke lettem. Ha Te is Jézust választod kedves látogatóm akkor szintén Isten gyermeke lehetsz, és ebben a nagy családban sok testvért kapsz ajándékul, akik jóban-rosszban melletted fognak állni.

Honlapomon keresztény üzenetű filmek találhatók. Ezek az alkotások megszólítanak  és elgondolkodtatnak.  Segítenek a helyes választás meghozatalában. Nézd meg ezeket és hozd meg döntésedet! Ha megtetted vezesd családodat, munkatársaidat, barátaidat és akár ellenségeidet is Isten közelébe. Segíts nekik, hogy ők is megtalálhassák a helyes utat.


Tájékoztatás a filmekről: A weblapon található filmek nem saját feltöltéseim, más elosztó oldalakról, tárhelyekről,  beillesztő kód alkalmazásával kerülnek a honlapra.


Lejátszási problémák: Gyenge teljesítményű videókártyák vagy lassú internetkapcsolat esetén a filmek lejátszása akadozhat. Ilyen esetekben nem a feltöltött film minősége okozza ezt a jelenséget!

A weblapon található hirdetéseket a Google helyezi el, amelyek ellentétben állhatnak a tartalom szellemiségével. Ezeken változtatni sajnos nem áll módomban. (bacsipista)

 
Üzenetküldés
ÜZENETEM

E-mail:
Szöveg:

Képgaléria
Hírek
Áthelyezett bibliai filmek

A weblapom tárhelye nem bővíthető tovább, ezért a Biblia filmjeit áthelyeztem a másik weblapomra. *** "Havanna-net" (http://havannanet.freewb.hu) *** (Ez a bejegyzés módosítottam 2014.08.26-án.)

Hirdetések

Kedves Látogatóm! Több esetben kaptam értesítést arról, hogy a honlapon megjelenő hirdetések nincsenek összhangban az itt található filmek szellemiségével. Ezek a jelzések igazak, de a hirdetések tartalmát befolyásolni nem tudom.


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!